Houten Trappen op maat

Fabricatie – Levering en plaatsing

Op zoek naar Houten trappen op maat, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn uw expert voor trappen, leuningen en balustrades. Wilt u graag een trap laten plaatsen in uw woning? Maar sukkelt de ruimte met moeilijke afmetingen – of hebt u een bijzonder ontwerp in gedachten? Dan is Houten trappen op maat dé expert die u nodig hebt. Kies uit onze J-Line collecties of laat ons uw trap op maat maken. Ook voor binnendeuren op maat zijn wij uw geknipte partner.

Daarnaast zijn we ook uw partner voor ramen en deuren, kozijnen, binnendeuren… voor nieuwbouw en renovatie. Een houten trap past niet alleen voor landelijk bouwen maar ook in modern bouwen.

Uw ervaren houten trappenmaker

Uw trap is de blikvanger van uw interieur. Hij vertelt over uw karakter en bepaalt welke sfeer uw woning uitademt. Klop daarom aan bij dé trappenmaker specialist. Al meer dan 22 jaar verbaast hij met zijn vakmanschap en krijgt hij honderden tevreden klanten over de vloer. Zijn specialisatie: roestvaste trappen van staal en non-ferrometaal – voor binnen én buiten.

Kortom u kunt bij houten rappen op maat kan je terecht voor trappen en balustrades in staal inox, nen-ferro en en roestvrij. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

U kan bij ons terecht voor:

Leuningen
Trappen
OCMW – balustraden
OCMW – balustraden
Plaatsing trappen
Plaatsing trap
Trappenmaker
Trappenmakerij

Van ontwerp over productie tot plaatsing

Of u nu een kelder- of zoldertrap wilt, een zwevend model of een klassieke spiltrap met smeedwerk: Houten trappen op maat kent de knepen van het vak. En zorgt voor een trap die tot in de kleinste details is afgewerkt. Met knappe balustrade, fijne bekleding, moderne toetsen, … voor ieder wat wils. Nog geen idee wát u wilt voor uw trap? Kom dan langs in onze toonzaal. Iedere medewerker in ons familiebedrijf helpt u met evenveel deskundigheid en enthousiasme. Tot u uw perfecte trap hebt gevonden.

Trapliften
Strobbe Mobility Solutions bvba is reeds sinds 1919 een belangrijke speler op de private en de zakelijke markt. Naast ons compleet spectrum aan liftsystemen, zit u bij Strobbe Mobility Solutions BVBA ook aan het juiste adres voor ontwerp, installatie, aanpassingen, onderhoud en 24/24 services.
Tags: energie,