Houten Trappen op maat

Fabricatie – Levering en plaatsing

Op zoek naar Houten trappen op maat, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn uw expert voor trappen, leuningen en balustrades. Wilt u graag een trap laten plaatsen in uw woning? Maar sukkelt de ruimte met moeilijke afmetingen – of hebt u een bijzonder ontwerp in gedachten? Dan is Houten trappen op maat dé expert die u nodig hebt. Kies uit onze J-Line collecties of laat ons uw trap op maat maken. Ook voor binnendeuren op maat zijn wij uw geknipte partner.

Daarnaast zijn we ook uw partner voor ramen en deuren, kozijnen, binnendeuren… voor nieuwbouw en renovatie. Een houten trap past niet alleen voor landelijk bouwen maar ook in modern bouwen.

Uw ervaren houten trappenmaker

Uw trap is de blikvanger van uw interieur. Hij vertelt over uw karakter en bepaalt welke sfeer uw woning uitademt. Klop daarom aan bij dé trappenmaker specialist. Al meer dan 22 jaar verbaast hij met zijn vakmanschap en krijgt hij honderden tevreden klanten over de vloer. Zijn specialisatie: roestvaste trappen van staal en non-ferrometaal – voor binnen én buiten.

Kortom u kunt bij houten rappen op maat kan je terecht voor trappen en balustrades in staal inox, nen-ferro en en roestvrij. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

U kan bij ons terecht voor:

Leuningen
Trappen
OCMW – balustraden
OCMW – balustraden
Plaatsing trappen
Plaatsing trap
Trappenmaker
Trappenmakerij

Van ontwerp over productie tot plaatsing

Of u nu een kelder- of zoldertrap wilt, een zwevend model of een klassieke spiltrap met smeedwerk: Houten trappen op maat kent de knepen van het vak. En zorgt voor een trap die tot in de kleinste details is afgewerkt. Met knappe balustrade, fijne bekleding, moderne toetsen, … voor ieder wat wils. Nog geen idee wát u wilt voor uw trap? Kom dan langs in onze toonzaal. Iedere medewerker in ons familiebedrijf helpt u met evenveel deskundigheid en enthousiasme. Tot u uw perfecte trap hebt gevonden.

Trapliften
Strobbe Mobility Solutions bvba is reeds sinds 1919 een belangrijke speler op de private en de zakelijke markt. Naast ons compleet spectrum aan liftsystemen, zit u bij Strobbe Mobility Solutions BVBA ook aan het juiste adres voor ontwerp, installatie, aanpassingen, onderhoud en 24/24 services.

Mooie houten trappen op bestelling gemaakt

Ontwerp een gloednieuwe trap die bij uw ruimte past. Kies je ontwerp, materialen en afwerkingen met behulp van de online designer en koop online. Met meer dan 100 jaar ervaring in de schrijnwerkerij en door het gebruik van technologie, kunnen we een product en service aanbieden die ongeëvenaard is. Onze in Stoke-on-Trent gebaseerde fabriek van 100.000 m² beschikt over de allernieuwste technologie voor de productie van trappen, wat betekent dat we een constant hoge nauwkeurigheid in de productie kunnen garanderen. Wij garanderen kwaliteit vakmanschap en volledige tevredenheid met elk project dat we ondernemen.

Vakkundig gemaakt 

Door meer dan 100 jaar expertise op het gebied van houtbewerking te combineren met de nieuwste technologie, kunnen we de perfecte trap voor uw huis ontwerpen en vervaardigen.

Al onze trappen worden gemaakt in onze fabriek in Midlands. Ze worden tot in de perfectie met de hand afgewerkt voordat ze worden geassembleerd en rechtstreeks aan u worden afgeleverd.

Interne houten trap

TECHNISCHE BESCHRIJVING HOUTEN TRAPPEN:  

Verschillende houtsoorten van huisbeuk, eiken essen tot exotisch (merbau, mahonie, Amerikaans walnoot en andere). 

Zelfdragende trappen, behandeling in L, UCS-vormen, met afschot, schoorsteengoot, halfronde, gebogen elementen. Met verzonken, zadelwangen (ook op één balk), bout, ophanging, tapijt, gebogen. 

Trap toegepast op beton. 

Balustradevulling: houten balusters, metalen balusters, roestvrijstalen staven en buizen, horizontale of verticale planken, veiligheidsglas en andere. 

Groepen houtkwaliteitsklassen: rustik (klasse I, II, III en out of class), nature (I, II, III), selekt (I, II), exlusief (I), gekapt (hout bedekt met een dun stukje hout). In lagen verlijmd (toplaag met verschillende breedtes I en II) Door de stapeling en gelaagdheid van hout en lijm kan de verlijmde laag op de lengte van bladsoorten.  

Het proces van het maken van houten trappen bestaat uit drie fasen: I Metingen – een bezoek aan uw plaats en op basis van de metingen wordt het uiteindelijke uiterlijk van de trap gemaakt door een computer met 3D-visualisatie. U bepaalt zelf het uiterlijk en ontwerp van houten trappen, kolommen, balusters en leuningen (u kunt zelfs de kromming van WANG vergroten). Dit is bij de prijs inbegrepen. II Productie – droog hout (beuken, eiken, essen of exotisch) wordt met grote precisie verlijmd en bewerkt met computersoftware en een CNC-bewerkingsmachine om individuele trapcomponenten te creëren. Daarna, na het egaliseren, vernissen of beitsen we het materiaal, afhankelijk van de vereisten. III Montage op de door u gekozen locatie – houten trap vouwen en monteren, reling plaatsen met leuningen en kleine cosmetische extra’s. 

Extra opties : Buigen van de leuning en wang bij de ingang “schapenhoorns”, alle halfronde graden (vaste of afnemende straal) eerste halve ronde trede, rail-post overgang, houten of houten ronde palen + roestvrij staal, glas gevuld met balustrades, snijden gaten voor halogeenlampen enz.

Een concept van Linkbuilding experts, Tag: energiepicknicktafel