Houten Trappen op maat

Fabricatie – Levering en plaatsing

Open trap

Gezocht op ‘open trap’? Dan is het de hoogste tijd om uw zoektocht te staken, want u bent op de website van de trappenspecialist van Vlaanderen en Nederland beland: Houten trappen op maat. Een open trap aanleggen is een vak apart dat wij als geen ander beheersen. Waar kunt u bij ons op rekenen? Om te beginnen bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundig advies. Door scholing, ervaring en passie kunnen we snel een helder advies geven.

Van ontwerp over productie tot plaatsing

Of u nu een kelder- of zoldertrap wilt, een zwevend model of een klassieke spiltrap met smeedwerk: Houten trappen op maat  kent de knepen van het vak. En zorgt voor een trap die tot in de kleinste details is afgewerkt. Met knappe balustrade, fijne bekleding, moderne toetsen, … voor ieder wat wils. Nog geen idee wát u wilt voor uw trap? Kom dan langs in onze toonzaal. Iedere medewerker in ons familiebedrijf helpt u met evenveel deskundigheid en enthousiasme. Tot u uw perfecte trap hebt gevonden.

Expertise

Daarnaast leveren we standaard kwaliteit. Dat zijn geen loze woorden: kwaliteitstrappen zijn ons handelsmerk en vormen het fundament van ons bedrijf. Ten slotte kunt u rekenen op betaalbaarheid. Door onze
expertise werken we sneller dan veel niet-gespecialiseerde collega’s. Daardoor blijven de arbeidskosten laag en dat scheelt u in de eindafrekening.

Meer weten? Bel of mail: wij staan u graag te woord!