Houten Trappen op maat

Fabricatie – Levering en plaatsing

Trappen plaatsen

Trappen plaatsen is een vak. Als u op internet zoekt naar de juiste vakman, kan het voorkomen dat u door de bomen van aanbieders het bos niet meer ziet. Door wie kunt u nu het beste uw trap laten plaatsen? Belangrijk is dat u de houten trap laat plaatsen door iemand die beschikt over specifieke vakkennis en ervaring. Niet onbelangrijk: u wilt er ook geen vermogen aan spenderen!

Steek uw trap in een knap jasje

U vindt beslist uw gading in de materialen: inox, metaal of glas, hout met beuk of eik, rubberwood, … En een mix van diverse materialen? Ja, hoor: alles is mogelijk.

Trap voor trap

Buiten- of binnentrap, kelder- of zoldertrap, open of zwevende trap: uw droomexemplaar vindt u bij Trappen Smet. Wij bieden trappen en deuren aan particulieren, groothandels en schrijnwerkers tegen eerlijke prijzen. Keer op keer piekfijn afgewerkt en met de beste materialen vervaardigd.

Contact

Wij beschikken over vakkennis en ervaring. Daarbij komt: we leveren standaard maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Voordat u de trappen gaat plaatsen wilt u wellicht een deskundig advies? Dat kan
altijd. Bel of mail: wij staan u graag te woord. Trappen plaatsen is voor ons dagelijkse kost, aarzel daarom niet
langer en neem contact met ons op.

Wij staan klaar om uw trap vakkundig te plaatsen!